Over Djuke

Leuk dat je mijn website By Djuke hebt gevonden! Ik vertel graag wat meer over mezelf. 

Mijn naam is Djuke Schoenmaker en ik ben 21 jaar. In mijn herinnering was ik altijd al gefascineerd door de eigen bedrijven van mijn moeder. Haar enthousiasme, haar spirit en al haar eigen ideeën zelf ten uitvoer kunnen brengen heeft ertoe geleid dat ik van jongs af aan ook mijn eigen bedrijf wilde opzetten.

my history

By Djuke is in de afgelopen 6 jaar ontzettend gegroeid!

Vanuit huis de webshop draaien lukte al snel niet meer door de mega drukte.

Een mooi pand in Varsseveld kwam op mijn pad, dit was de ideale plek om mijn eerste fysieke winkel te openen! Met veel plezier heb ik binnen twee jaar de winkel tot een succes gebracht! Hierdoor werd deze winkel wat te klein en zocht ik naar een nieuwe grote uitdaging!

Alweer twee jaar geleden heb ik mijn tweede winkel geopend midden in het centrum van Doetinchem! Met veel plezier sta ik dagelijks in mijn boutique om de gezelligste klanten te helpen!

Naast de winkel is de webshop ook enorm gegroeid. Sinds afgelopen zomer hebben wij een nieuwe headquaters, gevestigd in Varsseveld. Hier hebben wij alles op één locatie. Hoofdkantoor, studio en magazijn!

Only the best

Ik verkoop alleen items die ik zelf ook zou dragen, zo behoud je het overzicht van de allerleukste musthaves! Je zult wat minder basics zien en juist meer statement items die je bijna nergens anders kunt vinden. 

Weet je niet wat je moet dragen naar een feest of twijfel je welke maat je moet nemen? No worries! Ik geef ook styling- en maatadvies. Stuur een DM, app of e-mail en ik help je graag :)

Shop nu